Glasservice

Glasservice

Gespecialiseerd in isolatieglas

Wanneer het noodzakelijk is om beschadigde of lekkende glazen te vervangen en isolatieglas te plaatsen, kun je vertrouwen op de expertise van onze glasdienst.

Glasservices

Glasservices

Kapotte of lekkende raam?

Wij vervangen uw raam

Wanneer het noodzakelijk is om beschadigde of lekkende glazen te vervangen en isolatieglas te plaatsen, kun je vertrouwen op de expertise van onze glasdienst.

Is er bij jouw winkelpand ingebroken of heeft een harde windvlaag het raam te hard dichtgeslagen. Ongeacht de oorzaak, de gevolgen zijn allesbehalve aangenaam. Een gebroken ruit wens je zonder enige aarzeling snel te herstellen. Onze glasexperts staan direct voor je klaar om een beschadigd raam te vervangen of een noodglas te installeren.

Het kan zich eveneens voordoen dat je je venster niet adequaat kunt reinigen of dat er zich damp tussenin ophoopt. De waarschijnlijkheid is dan aanzienlijk dat jouw glas lek is. Dit is zonder twijfel een onaangename kwestie, want het glas vertoont uiterlijk nog geen gebreken. Onze beglazingspecialisten verschijnen kosteloos bij je thuis om de glazen te inspecteren en samen met jou te brainstormen over een passende oplossing. Misschien bestaat er nog een garantie voor het glas, waardoor vervanging aanzienlijk kostenefficiënter wordt. Onze raaminstallateurs staan met genoegen tot jouw dienst.

Subsidie voor het

Isoleren van gebouwen

In verschillende gemeenten wacht een reeks subsidies op diegenen die de isolatie van hun gebouwen willen verbeteren. Elke gemeente heeft zijn eigen regels en voorwaarden met betrekking tot subsidies voor isolerend glas. Daarom is het raadzaam om advies in te winnen bij de plaatselijke gemeente om de vele mogelijkheden te onderzoeken.

Glas reparatie

Werkgebied

Glaszetter en raamzetter

In de wereld van isolatieglas zijn er verschillende vormen en isolatiewaarden om uit te kiezen. Het kiezen van het juiste type isolatieglas is essentieel om je gebouw efficiënt te isoleren en energie te besparen. In deze sectie zullen we de verschillende glastypes verkennen, waaronder dubbelglas, hoogrendementsglas en zon- en geluidswerend glas. Onze ervaren glaszetter komt graag bij je langs om te beoordelen welk type isolatieglas het meest geschikt is voor jouw specifieke behoeften.

Het belang van isolatieglas

Isolatieglas speelt een cruciale rol in het handhaven van een comfortabele en energiezuinige leefomgeving. Het helpt warmteverlies te verminderen en houdt de energiekosten laag. Daarnaast draagt isolatieglas bij aan geluidsisolatie, waardoor u kunt genieten van rust en stilte in je huis of kantoor.

Dubbelglas: De basis van isolatie

Dubbelglas is een van de meest gebruikte vormen van isolatieglas. Het bestaat uit twee glasplaten die worden gescheiden door een ruimte gevuld met lucht of edelgas. Deze tussenruimte fungeert als een isolerende barrière, waardoor warmteverlies wordt verminderd. Dubbelglas is een kosteneffectieve optie en biedt goede isolatiewaarden voor de meeste situaties.

Hoogrendementsglas: Maximale isolatie

Hoogrendementsglas gaat een stap verder in isolatie. Het bestaat uit meerdere glaslagen met speciale coatings die warmteverlies minimaliseren en zonnewarmte buiten houden. Hierdoor wordt je binnenklimaat optimaal gereguleerd, wat resulteert in lagere energiekosten. Hoogrendementsglas is ideaal voor gebouwen met hoge isolatie-eisen.

Zon- en geluidswerend glas: comfort en rust

Zon- en geluidswerend glas combineert isolatie met extra voordelen. Het beschermt tegen schadelijke UV-stralen en minimaliseert geluidsoverlast van buitenaf. Dit type glas is perfect voor huizen en kantoren in drukke stedelijke gebieden waar rust en comfort essentieel zijn.

Onze glaszetter: Je betrouwbare adviseur

Onze professionele glaszetter is je betrouwbare adviseur als het gaat om het kiezen van het juiste isolatieglas voor je gebouw. Hij begint met een grondige inspectie van je ramen en kozijnen om de onderhoudsstaat vast te stellen. Op basis van deze beoordeling kan hij nauwkeurig berekenen welk type isolatieglas u de meeste voordelen oplevert.

Vraag direct een offerte aan

Waar ben je naar op zoek?