Schilderen

Bent u op zoek naar een schilder? Wyger Smits Totaalonderhoud uit Damwâld, Fryslân, is sinds 1760 het juiste adres, voor binnen- als buitenschilderwerk en alle bijbehorende onderhoudsdiensten. Hoge kwaliteit totaalonderhoud aan gebouwen, woningen en constructies. Schilderwerk, gevelreiniging, kozijnvervanging, houtherstel, gootreiniging en reparatie en stukadoorswerk. Eenmalig, incidenteel onderhoud of met een meerjarige onderhoudsplanning. Alle onderhoudskosten inzichtelijk.

Wij nemen (woning)eigenaren, exploitanten en vastgoedbeheerders alle zorgen uit handen door gedegen onderzoek, een duidelijke begroting en vakkundige uitvoering. Onze organisatie staat garant voor een soepele coördinatie in vakmanschap. Schilderwerk, stukadoren, timmerwerk, installatie en loodgieterswerk. Alle disciplines vakkundig vertegenwoordigd: met onze medewerkers en met onze partners.

Met een omvangrijk portfolio en een bulk ervaring garanderen wij de hoogste kwaliteit en service. En die kwaliteit gaat verder dan alleen het schilderwerk. Met passie verfraaien en onderhouden we bijzondere, oude en nieuwe woningen, kantoren en gebouwen in Fryslân en omstreken. Waarmee kunnen we u van dienst zijn?