Bedrijfspand onderhoud

Bedrijfspand onderhoud

Een visitekaartje voor elke klant

Is uw bedrijfspand toe aan een grondige opknapbeurt? Wilt u tevens dat uw zakelijke faciliteit een verbluffende indruk achterlaat op potentiële klanten? Schakel dan de expertise van Wyger Smits Totaalonderhoud in voor het onderhoud van uw bedrijfspand. Wij hebben een diepgaande specialisatie in het restaureren van onroerend goed en brengen het weer in al zijn glorie naar voren. Wij raden u ten zeerste aan om uw bedrijfspand op regelmatige basis te laten onderhouden, aangezien dit een scala aan voordelen met zich meebrengt. Bent u nieuwsgierig naar deze voordelen? Aarzel dan niet om verder te lezen en vertrouw op Wyger Smits voor het onderhoud van uw zakelijke pand.

Bedrijfspand onderhoud

Verleng de economische levensduur

Het visitekaartje van

Uw bedrijf

De eerste indruk van uw bedrijf is altijd erg belangrijk, want meestal wordt u bedrijf beoordeeld op de uitstraling van uw bedrijfspand. Vandaar dat het onderhoud van uw bedrijfspand een cruciale rol speelt. Immers, een goed onderhouden gebouw straalt een uitmuntende verzorging en moderniteit uit. Het verlengt de economische levensduur en behoudt dan langer zijn waarde. Het fungeert als het visitekaartje dat de essentie van uw bedrijfsidentiteit belichaamt.

Ambachtelijk totaalonderhoud sinds 1720

Door onze jarenlange ervaring op het gebied van schilderwerk, glaszetten, schadeherstel, timmerwerk en restauratie, hebben we de capaciteit ontwikkeld om uw bedrijfspand te laten schitteren. Het plannen van tijdig onderhoud voor uw bedrijfspand stelt onze bekwame medewerkers in staat om aan de slag te gaan met uw bedrijfspand. Zij zullen met uiterste zorg uw bedrijfspand onderhouden.

Onderhoud bedrijfspand

Laten uitvoeren?

Twijfel niet langer, profiteer gelijk van alle voordelen en vraag nu uw vrijblijvende offerte aan. Wij komen langs om uw pand te beoordelen. Dan zullen wij uw bedrijfspand voorzien van onze belangrijkste kenmerken; kwaliteit en duurzaamheid.

Bedrijfspand onderhoud specialist

Meerjaren onderhoudsplan

van Wyger Smits

Wyger Smits Totaalonderhoud vindt het erg belangrijk dat uw bedrijfspand er verzorgd uitziet. Daarom raden wij u aan om gebruik te maken van ons meerjarenonderhoudsplan. Met dit plan bent u voor meerdere jaren verzekerd van hoogstaand onderhoud aan uw schilderwerk. Ook bespaart u met dit plan op onnodige kosten en zorgt het ervoor dat uw bedrijfspand zijn waarde behoudt in plaats van afneemt. Goed en ambachtelijk schilderwerk ziet er niet alleen mooi uit, maar zorgt ook voor een langere levensduur van uw houtwerk. In ons meerjarenonderhoudsplan vindt u precies waar u, op welk moment, voor betaalt. Zo komt u niet voor verrassingen te staan. Mochten er werkzaamheden nodig zijn die niet in het plan zijn vermeld, dan bespreken wij deze vooraf met u. Zo verzorgen wij optimaal onderhoud, tegen zo laag mogelijke kosten.

Uw bedrijfspand verduurzamen

We staan allemaal voor de uitdaging van duurzaamheid. De kwestie is niet of, maar hoe en wanneer. Wij streven ernaar u te assisteren bij het verduurzamen van uw zakelijk vastgoed door middel van onze glasservice. Via onze glasservice willen we uw huidige beglazing in uw zakelijk pand upgraden naar hoogrendementsglas (HR). Deze keuze voor uw bedrijfspand is niet alleen gunstig voor het milieu, maar ook voor uw financiële positie. Wist u dat u met HR++ glas jaarlijks tot wel €250,- kunt besparen? Zo draagt u tevens bij aan de klimaatbescherming, met een jaarlijkse CO2-reductie van maar liefst 700 kilogram.

 

Vraag direct een offerte aan

Waar ben je naar op zoek?