Schadeservice

Schadeservice

Herstelwerkzaamheden

Wanneer u een verzekeringsmaatschappij, bouwer, tussenpersoon in verzekeringen, of beheerder van een Vereniging van Eigenaren (VvE) bent en er zich schade aan een gebouw voordoet, is de kans groot dat u als eerste een telefoontje kunt verwachten. Dit betreft wellicht kwesties zowel binnen als buiten het pand. Een deur die niet naadloos sluit, een kapotte raam, gebrekkig schilderwerk, of zelfs lekkageproblemen. U kunt een beroep op ons doen voor een prompte en hoogwaardige schadeservice.

Glasservice

Schadeservices

Kapotte of lekkende raam?

Wij vervangen uw raam

In een wereld vol onverwachte gebeurtenissen en ongelukken is het geruststellend om te weten dat er een schadeservice is die uw problemen op korte termijn kan oplossen en in één keer verhelpen. Bij ons gaan we niet alleen snel te werk, maar ook uiterst accuraat en met een ongeëvenaarde vakkundigheid. Dus, als het gaat om schade, of het nu kapotte ruiten, lekkage of schilderwerk betreft, dan zijn wij er om u te helpen, zowel binnenshuis als buitenshuis.

Het vaste team van Wyger Smits bestaat uit professionele schilders met jarenlange ervaring. Jong en oud opgeteld halen we ruimschoots de 240 jaar. Dat merk je aan onze manier van werken, dat zie je terug in het resultaat. Voor al het andere vakwerk hebben wij een uitgebreid netwerk van betrouwbare en ervaren partners.

Flexibel inzetbaar

Kwaliteit en vakmanschap

Soms heeft een klant behoeft aan een snelle actie. Een opknapbeurt vlak voor de verkoop van vastgoed, schilderen van een portiek dat bij een verhuizing beschadigd is geraakt of houtrot in een kozijn. Wyger Smits is flexibel inzetbaar, dankzij het grote team en de korte lijnen. Wij kunnen zo nodig direct inspringen.

 

Totaalonderhoudsplan

Hulp nodig?

Maak direct een afspraak

Achterstallig onderhoud kan leiden tot aanzienlijke restauratiekosten. De waarde van huiselijk onderhoud komt meestal pas tot volle uiting wanneer het al te laat is. Verval van hout, schade door water, en andere kwesties kunnen plotseling opduiken, waardoor renovatie of herstel onontkoombaar wordt. Wyger Smits Totaalonderhoud biedt de mogelijkheid om je woning te laten inspecteren, zwakke punten bloot te leggen, en deze proactief te herstellen. Als je al te maken hebt met schade, kun je ook bij ons terecht voor deskundig schadeherstel. Onze vakkundige schilders en in nauwe samenwerking met vakmensen op het gebied van installaties, kunnen wij eveneens het integrale onderhoud van je woning verzorgen.

Wyger Smits Totaalonderhoud is specialist en gecertificeerd in de veel voorkomende onderhoudsdisciplines (waaronder onderhoud en reparatie van gevels, daken, installaties en interieurbouw). Bij Wyger Smits Totaalonderhoud zijn betrouwbaarheid, service en vakmanschap belangrijke punten. Wij kunnen binnen 24 uur beginnen!

Vraag direct een offerte aan

Waar ben je naar op zoek?