Binnenprojecten

Binnenprojecten

Praktijkschool Pro Dokkum

Tijdens de voorjaarvakantie was een gedeelte van ons team te vinden in de praktijkschool Pro Dokkum. We waren gevraagd mee te werken aan de renovatie van de kantine. Een prachtige opdracht die binnen vier dagen moest worden gerealiseerd. Vele handelingen die werden verricht in een kort tijdsbestek. De uitvoering is geslaagd en het eind resultaat mag er zijn!Tijdens de voorjaarvakantie was een gedeelte van ons team te vinden in de praktijkschool Pro Dokkum. We waren gevraagd mee te werken aan de renovatie van de kantine. Een prachtige opdracht die binnen vier dagen moest worden gerealiseerd. Vele handelingen die werden verricht in een kort tijdsbestek. De uitvoering is geslaagd en het eind resultaat mag er zijn!

VVE Schilderwerk

Binnenprojecten

Wandbekleding

Kruisweg Damwoude

De Kruisweg in Damwoude, een veelzijdige locatie die bekend staat om zijn gastvrijheid en unieke evenementen. In onze voortdurende inspanningen om de ruimtes te verbeteren en de gasten een onvergetelijke ervaring te bieden, hebben we onlangs een opmerkelijk project voltooid: het aanbrengen van exclusieve wandbekleding in onze foyer. Bij De Kruisweg in Damwoude hebben we in de nazomer van 2023 exclusieve wandbekleding aangebracht in de foyer.

Kwalitatieve wandbekleding is essentieel voor elke ruimte, vooral voor een druk bezochte locatie zoals De Kruisweg. Het creëert niet alleen een gastvrije sfeer, maar verbetert ook de algehele esthetiek van de ruimte, waardoor bezoekers zich comfortabel en welkom voelen.

BINNENSCHILDERWERK

BESCHERMFUNCTIE VAN JE LEEFRUIMTE

Het is van essentieel belang dat zowel het interne schilderwerk als het afdichtingswerk in topconditie verkeren, vooral in het geval van buitenschilderwerk. De verf en afdichting aan de binnenzijde van het gebouw fungeren als een schild tegen vochtigheid, slijtage en schimmels.

Binnenschilderwerk in kerken

Hervormde kerk van Akkerwoude

Kerken, vaak monumentale panden, verdienen gedegen kleur- en materiaalonderzoek. Wanneer aan de orde voeren we het schilderwerk en kleurcorrectie uit met behoud van de monumentale verflagen. Daarnaast kiezen we er soms voor om schades plaatselijk bij te werken.

Om de onderhoudstoestand van uw kerk op peil te houden is het nodig om op gezette tijden onderhoudswerkzaamheden uit te voeren. Werkzaamheden zoals het schilderwerk maar denk ook aan het schoonmaken van de goten en andere kleine herstelwerkzaamheden. Wij werken veelal samen met de kerkrentmeesters bij het voorbereiden en het laten uitvoeren van planmatig onderhoud.

Vraag direct een offerte aan

Waar ben je naar op zoek?