Winterschilder

Winterschilder

Van november 2023 t/m maart 2024

Maak ook dit jaar weer  gebruik van de winterschilder actie (van november 2023 t/m maart 2024).  Binnen schilderwerk (zoals plafonds of stukadoorswerk) en laat je dit uitvoeren in de wintermaanden dan kun je flink kosten besparen bij Wyger Smits. Tijdens onze winteractie krijg je 10% korting op de volledige offerte.

De ideale periode om het kantoor, klaslokaal, kerkruimte of de behandelkamer te laten schilderen. Ook het verven van trappenhuizen in appartementencomplexen of scholen is een echte winterschilderklus. De winterschilder is er voor zowel particulieren als zakelijke klanten.

Winterschilder Friesland

Winterschilder

Winterschilder

10% korting in de winter

Ook het verven van trappenhuizen in appartementencomplexen of scholen is een echte winterschilderklus. De winterschilder is er voor zowel particulieren als zakelijke klanten.

Hoeveel kost een winterschilder?

Als u tijdens de wintermaanden uw huis wilt laten schilderen aan de binnenzijde dan kunt u profiteren van de werkzaamheden van onze winterschilders.

Bent u niet nieuwsgierig wat de kosten zullen zijn voor het inhuren van een schilder? Lees dan de tabel hieronder zodat u van te voren op de hoogte bent van de gemiddelde prijzen die berekend kunnen worden voor het schilderen van uw woning in de winter.

Winter schilderwerk / Binnenschilderwerk Prijs incl materiaal
Sauswerk per m² € 9 – € 14
Spuitwerk per m¹ € 8 –   € 15
Spuitwerk per m² € 20 –   € 35
Per uur ( uurloon ) € 50  – € 55

Vraag direct een offerte aan

Waar ben je naar op zoek?