Isolatieglas

Isolatieglas

Slimme besteding van je geld

Minder kou door je ramen? Vervang enkel en dubbellaags vensterglas met HR++ of triple glas. Dit resulteert in het behoud van thermische isolatie en vermindert het binnendringen van geluid. Bovendien zal dit een gunstig effect hebben op jouw energiekosten en het klimaat. Maar wanneer vervang je het glas en waardoor? Wat kost het en wat levert het je op?

Bij dagelijkse besognes worden we geconfronteerd met het leveren en installeren van een diversiteit aan glasproducten. Ons glas wordt steevast aangeleverd en geïnstalleerd volgens de toonaangevende NEN 3576 montagevoorschriften en de NPR 3577 richtlijnen. Dit verzekert een immer correct geplaatst glas met een garantie en een voortreffelijke kwaliteit.

Gedurende onze dagelijkse activiteiten, storten we ons vol overgave op het leveren en zorgvuldig positioneren van een verscheidenheid aan glaspanelen. Ons glas wordt consequent geleverd en vakkundig geïnstalleerd conform de vooraanstaande montagevoorschriften van NEN 3576 en de richtlijnen van NPR 3577. Dit waarborgt steevast een vlekkeloze plaatsing van glas met een garantie op onberispelijke kwaliteit.

Isolatieglas aanbrengen

Dubbel glas / Isolatieglas

Bespaar tot wel 30%

op uw energiekosten

Het toepassen van isolerend dubbel glas in uw woning biedt een aanzienlijke reductie in het jaarlijkse gasverbruik, namelijk 20-30 kubieke meter per vierkante meter glasoppervlak. Afhankelijk van uw specifieke energieleverancier, vertaalt deze besparing zich naar financiële voordelen, variërend van € 240 tot € 400 per jaar. Bovendien gaat het vervangen van enkel glas in uw huis door hoogwaardig (dubbel) HR++ glas gepaard met een extra belastingvoordeel van 12% BTW, geldig sinds 1 januari 2019, en enkel van toepassing op de arbeidsuren.

Wij leveren en plaatsen alle soorten dubbel glas. De mogelijkheden met dubbel glas variëren van zonwerend, zelfreinigend, inbraak werend en extra geluidsisolerend, glas in lood, monumentenglas tot verschillende soorten figuurglas.

10 Jaar garantie op het glas

Kwaliteit en garantie

Isoleren is ventileren, om ervoor te zorgen dat de lucht kwaliteit in uw woning gezond blijft is het noodzakelijk om goed te ventileren.

Isolerend glas aanbrengen

Inbraakwerender dan enkel glas

Isoleer tot 500% beter

Met dubbel glas in uw woning bespaart u jaarlijks gemiddeld 20-30 m3 gas per m2 glas. Afhankelijk van uw energieleverancier is dat al gauw € 240 tot € 400 per jaar wat u uitspaart aan energiekosten. En het vervangen van enkel glas in uw woning voor bijvoorbeeld (dubbel) HR++ glas levert u ook nog eens extra 12% BTW-voordeel op. Want vanaf 1 januari 2019 betaalt u 9% BTW over de arbeidsuren.

Met dubbel glas in uw woning bespaart u meer dan alleen energiekosten. Dubbel glas:

  • is beter voor het milieu
  • is inbraakwerender dan enkel glas
  • houdt geluid beter tegen
  • houdt condensvorming beter tegen
  • isoleert, afhankelijk van uw keuze, tot maar liefst 500% beter dan enkel glas • maakt uw woning comfortabeler.

Wij leveren en plaatsen alle soorten dubbel glas. De mogelijkheden met dubbel glas variëren van zonwerend, zelfreinigend, inbraak werend en extra geluidsisolerend, glas in lood, monumentenglas tot verschillende soorten figuurglas.

Vraag direct een offerte aan

Waar ben je naar op zoek?