Monumentaal schilderwerk

Specialist in monumentaal schilderwerk

Monumentaal schilderwerk

Ben jij op zoek naar een specialist in monumentaal schilderwerk? Wyger Smits Schilderwerken beschikt over de vakkennis voor het schilderen van historische gebouwen en staat klaar om je bij te staan. Het schilderen van een erfgoedpand vormt een cruciaal facet in het behoud van dit pand en dient periodiek te geschieden. Daarbij fungeert de restauratie als een schild tegen diverse klimaatomstandigheden. Voor monumentale panden geldt dat conserveren en onderhouden belangrijker is dan vernieuwing.

 

Monumentaal schilderen

Monumentaal schilderwerken

De beste verftechnieken en verfsoorten

Monumentale panden restauratie

Ben je op zoek naar een specialist voor het uitvoeren van monumentaal schilderwerk? Wyger Smits Schilderwerken beschikt over een uitgebreide expertise in de uitvoering van dergelijke schilderwerkzaamheden. Samen onderzoeken we de meest geavanceerde technieken en selecteren we de meest geschikte verfsoort om een duurzaam en schitterend eindresultaat te bereiken. Wyger Smits Schilderwerken schildert vele kerken en monumentale panden in Noord-Nederland.

Bij Wyger Smits Schilderwerken vind je een gespecialiseerde toewijding aan de restauratie van historische kerken. Het vakkundig onderhouden van deze monumenten vormt een essentieel facet om hun pracht en praal te behouden. Periodiek dient dit proces aandachtig te worden uitgevoerd. Bovendien fungeert regelmatige zorg als een waar schild tegen de wisselvalligheden van diverse weersinvloeden.

In het bewustzijn van dit alles, staat Wyger Smits Schilderwerken klaar om het bewaren en opknappen van monumentale panden. Wij omarmen de unieke complexiteit die elke kerk met zich meebrengt en stellen onze expertise ter beschikking om hun pracht voor toekomstige generaties te bewaren. Wij geloven in de tijdloze schoonheid van deze religieuze erfgoedparels en zetten ons in voor een onberispelijke restauratie, die recht doet aan hun onnavolgbare grootsheid.

Monumentaal schilderwerk

Langdurig resultaat

Wyger Smits Schilderwerken schildert en tegelijkertijd restaureert kerken, kastelen, kapellen en monumenten. Dit geldt zowel voor binnen- als buitenschilderwerk.

Glasservice Wyger Smits

Monumentaal schilderwerk

Werkwijze

Het interessante aan monumentaal schilderwerk is de grote diversiteit aan opdrachten die binnenkomen. Elke vorm van monumentaal schilderwerk vraagt om een andere techniek en aanpak, waardoor wij als schildersbedrijf in een enkel geval ook uitgedaagd worden om nieuwe manieren van werken te ontdekken.

Door de verschillende manieren van techniek en aanpak, vinden wij het van belang dat we eerst goed analyseren met wat voor pand we aan de slag gaan. Er zal daarom binnen 2 dagen een afspraak worden gemaakt voor een bezichtiging. Binnen de 2 weken erop volgend wordt er een vrijblijvende en gespecificeerde offerte gemaakt van het werk. De uitvoering zal vervolgens geheel volgens afspraak worden uitgevoerd. Als u tevreden bent is ons werk pas klaar.

Vraag direct een offerte aan

Waar ben je naar op zoek?