Binnenschilderwerk

Schilderwerk

Binnenschilderwerk

Het uitvoeren van goed binnenschilderwerk is een vak apart, en wij houden van dat vak. Wat wilt u graag zien als resultaat? Door te luisteren naar de wensen van u als opdrachtgever, kunnen wij het beste resultaat en de hoogste kwaliteit leveren. Soms is dat een standaardoplossing, vaak is het maatwerk. En altijd op een zorgeloze wijze. Het verfraaien, in ere herstellen en onderhouden van bijzondere en oude woningen, kantoren of gebouwen: wij houden er van. Net zoals van nieuwbouw. Zowel het schilderwerk binnen als buitenom.

Binnenschilderwerk

Toe aan vernieuwing in uw gebouw?

Binnenschilderwerk

Er zijn diverse redenen om je binnen schilderwerk te vernieuwen. Zie je bijvoorbeeld verkleuringen, blaasjes, barsten of krasjes op het binnen schilderwerk? Of ben je toe aan een frisse look van je eigen werkplek, vergaderzaal, wachtkamer of een andere ruimte?

Wat je reden ook mag zijn, wij zorgen ervoor dat jouw binnen schilderwerk er weer prachtig uitziet. Of het nu gaat om het schilderen van houtwerk bij trappen, raampartijen, ornamenten of werkzaamheden aan wanden en plafonds. Wyger Smits Schilderwerken heeft ruime ervaring op het gebied van binnen schilderwerk bij scholen, zorginstellingen, kerken en zakelijke opdrachtgevers.

Binnenschilderwerk

Beschermfunctie van je leefruimte

Binnen schilderwerk vervult een cruciale rol bij het beschermen van je leefruimte. Het is van essentieel belang dat zowel het interne schilderwerk als het afdichtingswerk in topconditie verkeren, vooral in het geval van buitenschilderwerk. De verf en afdichting aan de binnenzijde van het gebouw fungeren als een schild tegen vochtigheid, slijtage en schimmels.

Binnenschilderwerk

Binnenschilderwerk

Kosten binnen schilderwerk

Bent u niet nieuwsgierig wat de kosten zullen zijn voor het inhuren van een schilder? Lees dan de tabel hieronder zodat u van te voren op de hoogte bent van de gemiddelde prijzen die berekend kunnen worden voor al het binnenschilderwerk.

Winter schilderwerk / Binnenschilderwerk Prijs incl materiaal
Sauswerk per m² € 9 – € 14
Spuitwerk per m¹ € 8 –   € 15
Spuitwerk per m² € 20 –   € 35
Per uur ( uurloon ) € 50 – € 55

Binnenschilderwerk prijs per m2

De prijs per m2 is hierboven in de tabel omschreven voor sauswerk en spuitwerk. Als er grote oppervlaktes geschilderd worden dan gaat dit uiteraard sneller dan het schilderen van deuren en kozijnen. Bij kleiner werk zal er een uurtarief worden gehanteerd. Lees hier ons voorbeeld van de gemiddelde prijzen per oppervlakte in uw huis zoals de trappen, kozijnen en de deuren.

Schilderen van Gemiddelde prijs Werkzaamheden
Kozijnen verven € 90 tot € 150 Schuren en 2 x schilderen
Trap schilderen € 200 – € 750 Schuren en 2 x lakken
Woonkamer schilderen € 700 –   € 1.500 Sauswerk ,kozijnen ,deuren schilderen
Deuren schilderen € 150 – € 1.700 Van 1 deur tot 30 deuren
Muren sauzen Vanaf € 8 per m2 Sauzen van muren en plafonds

Bij het schilderen van grotere operavlaktes zoals de plafonds of alle muren in uw woning kunt u de keuze maken om deze te laten spuiten of te laten sauzen. Sauzen van de wanden en de plafonds kost gemiddeld genomen rond de € 12 per m2 terwijl het spuiten al begint vanaf € 5 per m2. In de prijs per m2 zitten het arbeidsloon en de materiaalkosten inbegrepen.

Vraag direct een offerte aan

Waar ben je naar op zoek?