Glas in lood

Glas in lood

Dé glas in lood specialist

Wilt u uw glas-in-lood behouden of juist nieuw glas-in-lood samen laten stellen? Bij Wyger Smits kunnen we dat beide. Van glas-in-lood repareren of restaureren tot uw bestaande of nieuwe glas in lood ingebouwd in isolatieglas.

Voor de uitstraling van glas-in-lood in combinatie met een goede warmte-isolatie is het mogelijk glas-in-lood te monteren in dubbel glas. Daarbij gaat de uitstraling wel iets verloren omdat de structuur van het glas-in-lood niet meer zo goed te zien is. Het is vaak voordeliger om het glas-in-lood als voorzetraam te plaatsen. Het glas-in-lood zal dan aan de binnen of buitenzijde van het isolatieglas op de glaslatten of in een frame worden gemonteerd. Niet alleen kan dan een hogere isolatiewaarde worden behaald (HR++ glas) ook is de lichtinval aan de kant van het voorzetraam veel mooier.

Glas in lood raam

Glas in lood raam

Geweldige toevoeging voor uw huis of interieur

Unieke glas in lood ramen

Glas in lood, een kunstvorm die haar weg vond in vervlogen tijden, siert voornamelijk eeuwenoude kerken en andere historische bouwwerken. Heb je ooit bewondering gehad voor de ongeëvenaarde schoonheid van glas in lood? Ben je benieuwd naar de diverse mogelijkheden die het biedt? Of wellicht overweeg je de isolatie van je glas in lood? Wyger Smits is een specialist in het plaatsen van glas in lood ramen, isoleren van glas in lood of het restaureren van glas in lood ramen.

Om duurzaamheid en comfort te verenigen met de sfeer en warmte van glas in lood leveren wij ook glas in lood in dubbelglas. Ook reeds bestaand glas in lood kan in dubbelglas geplaatst worden. Een andere manier van isolatie is het gebruik van voorzetramen.

Glas in lood isoleren

Verduurzaam uw woning

Combineer de authentieke esthetiek van glas in lood met de hedendaagse voordelen van dubbel glas met isolerende eigenschappen. Vergroen uw woonomgeving door uw glas in lood te integreren in geïsoleerd glas. Dankzij de isolerende werking van glas in lood realiseert u tevens aanzienlijke besparingen op uw jaarlijkse verwarmingskosten.

Totaalonderhoud

Al meer dan 50 jaar ervaring in Glas in lood

Instandhouding van een eeuwenoud ambacht

Glas-in-lood specialist van Noord-Nederland

Met meer dan 50 jaar ervaring, zorgt Wyger Smits Totaalonderhoud ervoor dat particulieren, bedrijven en kerken kunnen blijven genieten van de tijdloze schoonheid van glas-in-lood. Of het nu gaat om een schuifdeur, een bovenraam of een voordeur, wij hebben de expertise om uw glas in lood wensen te vervullen.

Glas in lood

Reparatie van glas in lood

Glas-in-lood is gevoeliger voor schade dan modern glas. Barsten of breuken kunnen gemakkelijk optreden door factoren zoals drukverschillen, slijtage of ongelukken. Het vervangen van glas in lood is niet alleen een kwestie van reparatie, het gaat om de waardering en instandhouding van een eeuwenoud ambacht. Door zorgvuldige aandacht en vakmanschap kan deze kunst nog generaties meegaan.

Vrijblijvende offerte op maat

Wyger Smits is al meer dan 50 jaar een erkend glas-in-lood specialist en begrijpt dat ieder huis of bedrijfspand uniek is. Vraag vandaag nog vrijblijvend een offerte aan of neem contact met ons op voor advies op maat.

Vraag direct een offerte aan

Waar ben je naar op zoek?