Totaalonderhoud

Totaalonderhoud

Al uw onderhoudswerk via één aanspreekpunt.

Wyger Smits verzorgt het complete (buiten)onderhoud van vastgoed voor zowel particuliere als zakelijke opdrachtgevers in de regio Friesland en Groningen. Van gezinswoningen en herenhuizen tot
bedrijfspanden, scholen en wooncomplexen van bijvoorbeeld Verenigingen van Eigenaars.

Totaalonderhoud van Wyger Smits

Totaalonderhoud

Betaalbare kwaliteit tegen een afgesproken prijs

Van Wyger Smits

Wyger Smits levert vakwerk voor een scherpe prijs. Wij komen bij je langs om jouw wensen te bespreken en een inschatting van de werkzaamheden te maken. Ga je akkoord met de offerte, dan is dat de afgesproken prijs. Geen bijkomende kosten, geen reiskosten, geen extra posten. Daar kun je bij ons op vertrouwen.

Het vaste team van Wyger Smits bestaat uit professionele schilders met jarenlange ervaring. Jong en oud opgeteld halen we ruimschoots de 240 jaar. Dat merk je aan onze manier van werken, dat zie je terug in het resultaat. Voor al het andere vakwerk hebben wij een uitgebreid netwerk van betrouwbare en ervaren partners.

Flexibel inzetbaar

Kwaliteit en vakmanschap

Soms heeft een klant behoeft aan een snelle actie. Een opknapbeurt vlak voor de verkoop van vastgoed, schilderen van een portiek dat bij een verhuizing beschadigd is geraakt of houtrot in een kozijn. Wyger Smits is flexibel inzetbaar, dankzij het grote team en de korte lijnen. Wij kunnen zo nodig direct inspringen.

 

Totaalonderhoudsplan

Hulp nodig?

Maak direct een afspraak

Wyger Smits Totaalonderhoud is specialist en gecertificeerd in de veel voorkomende onderhoudsdisciplines (waaronder onderhoud en reparatie van gevels, daken, installaties en interieurbouw). Bij Wyger Smits Totaalonderhoud zijn betrouwbaarheid, service en vakmanschap belangrijke punten. Wij kunnen binnen 24 uur beginnen!

Vraag direct een offerte aan

Waar ben je naar op zoek?