Monumentaal onderhoud

Monumentaal onderhoud

Kwaliteit en prachtig eindresultaat

Het bezit van een historisch pand brengt een diepgaand besef van de vereiste complexiteit van onderhoud met zich mee. Een monumentaal pand in ere herstellen vergt een grondige restauratieaanpak, en deze omvangrijke taak vereist zowel expertise als precisie. Vaak bevinden eigenaars van dergelijke bouwwerken zich in een doolhof van voorschriften en reglementen, wat hun reis naar restauratie bemoeilijkt. Het verbeteren of renoveren van een monumentaal pand is een onderneming die vakbekwaamheid vereist, en Wyger Smits Totaalonderhoud biedt gespecialiseerd monumentaal onderhoud aan voor gebouwen in en rondom Friesland en Groningen. Met ons bekwaam en enthousiast team van ambachtslieden hebben wij de capaciteit om uw historisch bouwwerk te herstellen naar zijn voormalige grandeur of om het een geheel nieuwe uitstraling te geven.

Monumentaal pand onderhouden

Monumentaal pand onderhouden

Vergunningen en onderhoudsplannen

Monumentaal onderhoud

Monumentaal onderhoud vraagt naast specialisme ook kennis van de wet- en regelgeving. Voor het onderhoud van een rijksmonument zijn vergunningen nodig en er moet veelal onderzoek worden gedaan. Wyger Smits Totaalonderhoud is ook hierbij jouw partner. Door de vele ervaring die wij met monumentale panden hebben opgedaan weten wij zeer nauwkeurig het totale onderhoud en de doorlooptijd te plannen.

Van planning tot uitvoering

Samen met u stellen onze specialisten een plan op voor het integrale beheer van uw gebouw(en). Wolters neemt vervolgens de verantwoordelijkheid voor de uitvoering van het onderhoud nu en in de toekomst. U heeft daarbij altijd één aanspreekpunt, zodat u op ieder moment in het proces exact op de hoogte van de planning, de uitvoering en de kosten. Tijdens de uitvoering zorgen wij er altijd dat de overlast voor bewoners of gebruikers tot een minimum wordt beperkt!

Vakmanschap

met oog voor detail

Het restaureren en schilderen van monumentale panden en gebouwen vergt specialisme en authentiek vakmanschap met oog voor detail.

Monumentaal onderhoud

Monumentaal onderhoud

Op maat gemaakte aanpak

Het schilderen van monumentale panden en gebouwen vergt authentiek vakmanschap met oog voor detail. Wyger Smits Totaalonderhoud heeft alle specialismen in hun gelederen met een volledig spectrum van specialisaties om een historisch waardevol pand terug te brengen naar zijn voormalige glorie. Hierbij kunt u denken aan onderhoudsspecialisten, kleurexperts, en schilders. Zelfs wanneer u besluit om het daadwerkelijke schilderwerk niet aan ons toe te vertrouwen, raden wij ten zeerste aan om in ieder geval professioneel advies bij ons in te winnen. Monumentaal schilderwerk vereist onherroepelijk een op maat gemaakte aanpak. Het proces van voorbereiding, om te bepalen welke specifieke werkzaamheden noodzakelijk zijn, vormt altijd het meest tijdrovende aspect van het project, ongeacht de aard van de afwerking, uw persoonlijke voorkeur, of de aard van de uit te voeren werkzaamheden.

Vraag direct een offerte aan

Waar ben je naar op zoek?