Reacties van klanten

2 augustus 2022

Nogmaals heel erg bedankt dat jullie toch vandaag konden komen om het plafond in de woonkamer (en nog veel meer) af te werken. Daar zijn we echt heel erg blij mee. Bokko heeft prima werk verricht. Nu kunnen we de woonkamer in orde gaan maken voor de ontvangst van onze logees en met de meegenomen verf ook in de andere kamers verder gaan. Jullie een fijne welverdiende vakantie gewenst. 

Hartelijke groeten

Pieter en Astrid


 

Vrijdag 18 februari 2022:

Hierbij dank voor de door jullie uitgevoerde werkzaamheden. Wij zijn zeer tevreden! Over zowel het vakwerk en ook de schilders. Leuke en enthousiaste mensen. Zeer bekwaam en ook erg meedenkend en flexibel.  

Alvast een fijn weekend!

Bert en Esther
Damwâld


 

7 oktober 2021:

Bedankt voor de mail. En zeker bedankt voor de fijne samenwerking. De collega’s hebben het werk prima gedaan.

Groet,

Henk Jaap Bakker
Damwâld


 

Dokkum,  maart 2021

“Van offerte, communicatie en planning tot uitvoering: vlekkeloos en ook nog eens écht sekuur vakwerk!

Siebe van Seijen Dokkum


 

​Net op het moment dat ik jou wilde mailen om te vragen wanneer jullie weer zouden langskomen om het schilderwerk bij te werken, meldden Gerrit en Gerrit zich bij ons. Ik ben al jaren enorm tevreden en blij met Gerrit Kuipers en ook dit jaar leveren hij en zijn collega’s weer prima werk. Gerrit heeft me gewezen op enkele benodigde te verrichten onderhoudswerkzaamheden aan onze woning en die laat ik binnenkort dan ook uitvoeren. Gerrit heeft met Pier Zuidema goede afspraken gemaakt over de timing van deze werkzaamheden en over het gebruik maken van de steigers die Pier voor die werkzaamheden sowieso moet plaatsen en waar Gerrit dan weer gebruik van kan maken om veilig te kunnen werken. Mooi!

Tot op heden nog geen moment spijt van ons onderhoudscontract bij jullie. Jullie doen jullie slogan eer aan: Vaklui, waar je inderdaad enorm gemak van hebt! De kinderen waarderen het vogelhuisje ook enorm. Dank daarvoor. Keep up the good work!

Hartelijke groet en goed weekend gewenst,
Martijn Möllers – Feanwalden


 

” Hurdegaryp, 2 februari 2018,
Dag meneer Smits, ik kan alles nu een beetje overzien en wil wel graag dat u ook de tweede verdieping binnen (slaapkamer) onderhanden neemt. Ik ben zeer tevreden over het werk dat de schilders (Gerrit Kuipers en Pieter Kooistra) geleverd hebben. Achteraf had het hout boven de ramen aan de tuinkant ook gemoeten, maar misschien kan dat een volgende keer nog.
Met vriendelijke groet, Margreeth Limpens


 

” Metslawier, 18 september 2017,
ook het binnenwerk aan onze woning is wederom perfect uitgevoerd.
Speciale dank aan Auke Bruinsma!
Familie Veltkamp Metslawier


 

” Driesum, 2 september 2016 ,
Complimenten aan de schilders (Bokke Dantuma en Gerrit Kooistra) We zijn zeer tevreden. Strak en netjes werk.
Groeten Pieter en Dietje


 

Vakwerk mannen…het ziet er fantastisch uit Bokke Dantuma en Gerrit Kooistra….Bedankt!!

Ingrid Bartstra Ryptsjerk


 

Efkes jim tekst op’e bus: Wól in kapke op: “fakman, dêr ha jo gemak fan”. Yn geef Frysk
Mei freonlike groet, Sibbele en Geartsje.


 

” Goede middag ,
Het werk in onze kamer (en keuken) is gelukkig klaar.
Het resultaat stemt tot grote tevredenheid. Alles ziet er weer piekfijn uit.
Keurig werk geleverd door Gerrit en Pieter!
Ze mogen wel eens weer komen.”
Familie Schoolderman Feanwâlden


 

“Vandaag net thuisgekomen. We zijn uiterst tevreden met de kleuren. De schilders (Sjoerd & Reinder) complimenteren we bij deze nogmaals met het door hen geleverde werk. Ook u hartelijk dank voor de deskundige en prettige begeleiding.”
F. G. de Boer, Opeinde (Sm.)


 

Feanwâlden, 21 november 2017
“Wat is het schilderwerk in de toiletruimtes uitstekend gedaan. Eigenlijk precies zoals we het steeds gewild hebben. Klasse! Complimenten voor jullie medewerker (Gerrit Kuipers) die zo goed heeft meegedacht en zijn vakmanschap heeft laten zien.
Met vriendelijke groet, Harmanna Groothof, bureau manager Altenburg & Wijmenga Ecologisch onderzoek Feanwâlden.


 

” Surhuisterveen, 9 september 2016, winkelpand
Ik hoor jij hebt maanmannen aan het werk, zo snel zegt Henk. En zulk een lange kerels (Jasper van der Veen en Pieter Kooistra) kunnen overal bij zei hij, geweldig
Wyger top geregeld, geeft veel rust dat dit klaar is!
Dank dank, groeten Annelies.
Familie Hengst-Van der Meer


 

” Metslawier, 16 juni 2016 ,
De (nul)beurt aan onze woning is perfect uitgevoerd.
Dankzij Auke (Bruinsma) en Gerrit (Kuipers)!!
Familie Veltkamp Metslawier


 

Eastersee, 5 okt. 2015 ,
Wat sjocht ús hûs der wer maoi út! Bedankt Reinder en Sjoerd.


 

Oosterzee, 5 okt. 2015. Wat ziet ons huis er weer mooi uit! Bedankt Reinder en Sjoerd. Even over de tekst op de bedrijfswagen: Wel in kapje plaatsen boven de “e” van “der”: “fakman, dêr ha jo gemak fan”. Dat is goed Fries!
Met vriendelijke groet, Sibbele en Geartsje.


 

de schilders (Bokke & Gerrit) van Wyger Smits hebben keurig geschilderd, waren erg precies en hebben tot in de puntjes alles gedaan wat er gedaan moest worden. Beter dan we hadden durven hopen: echt vakwerk. Het zijn aardige mannen, die je best over de vloer kan hebben, stugge werkers, prettig, en geen gezeur. Behulpzaam en denken mee. Zeer geschikte mensen die nog eens terug kunnen komen. Hartelijk dank voor zulk mooi schilderwerk: als er weer een klus is, dan bellen we voor een afspraak.”
Johannes en Hilde Mateboer, Harderwijk


 

18 sept. 2008: Gefeliciteerd, Wyger! Blij dat ik klant mag zijn bij zo’n goed bedrijf! Met vriendelijke groet, Jannie van der Wal.