Vloerafwerkingen

VloerafwerkingenZelfs in de hardste lak komen krassen. En er komt een tijd dat de versleten laklaag vernieuwd moet worden. Uw vloer moet dan grondig geschuurd worden. Het renoveren van uw houten vloer kunt u volledig aan ons overlaten.

Zelf schuren? Ons bedrijf beschikt over de meest moderne parketschuurmachines, die de laklaag moeiteloos van verschillende soorten houten vloeren weten te verwijderen. De geschuurde vloer moet weer worden voorzien van een nieuwe afwerking. In het Auro assortiment zitten de mooiste en meest slijtvaste vloer en meubelafwerkingen. Olie, olie en was, zeep behandeling, whitewash en lak.

Onderhoud

Voor het onderhoud van uw houten vloeren kunt u gebruik maken van natuurlijke bijenwas. De waslaag geeft een mooie zijdeglans, maakt de vloer antistatisch en stroef tegelijk en maakt eenvoudige reiniging en verzorging mogelijk.

Het voordeel is dat het aantal verzorgingsbeurten na verloop van tijd zal verminderen, want door de wasbehandeling raakt het oppervlak steeds meer verdicht. Hierdoor wordt de vloer resistent tegen vuil en water. De vloer wordt na verloop van tijd alleen maar mooier. Beschadigingen zijn eenvoudig bij te werken.

Veel chemische verfproducenten hebben de schoonheid van olie en was reeds ontdekt, en beweren eveneens dat hun producten uit natuurlijke materialen zijn vervaardigd. Waak echter voor namaak! Onze producten kenmerken zich door een volledige verantwoording van de grondstoffen op de verpakking, zonder vage verwijzingen.

Het afwerken met was, olie of beits versterkt de natuurlijke uitstraling van hout. De dampdoorlaatbaarheid blijft behouden. Een natuurlijke bijdrage aan de verbetering van het binnenklimaat.

Vloermachines

De mogelijkheid bestaat om zelf houten vloeren af te werken met behulp van de complete range vloerafwerkingsmachines en parketschuurapparatuur.

Vloermachines

Voor meer informatie (bijvoorbeeld huurtarieven van deze machines) kunt u contact met ons opnemen.